InicioSOCIEDADEA receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

A receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

Publicada o

Por editor

Este ano, a rapazada foi a gran protagonista da XXI Festa do Pan. Os talleres infantís foron unha das actividades máis agradecidas, permitindo que os máis pequenos aprendesen os pasos para elaborar esta delicia.

Carral continúa transmitindo así ás novas xeracións o seu secreto máis valioso: a fórmula para elaborar os seus afamados bolos.

As colas para participar nos talleres tamén se repetiron no punto de venda dos bocadillos cardiosaludables, feitos con pan de Carral, xamón serrano, tomate e aceite de oliva. Foron un total de 6.000 bocadillos vendidos ao longo da fin de semana.

Festa do Pan de Carral

A actividade na xornada inaugural da Festa do Pan, organizada polo Concello e a Asociación de Panadeiros, prolongouse duerante dous días, con especial protagonismo para a feira medieval, representacións de teatro por parte do alumnado do IES de Carral, espectáculos de zancudos e malabaristas e música a cargo do Grupo Ritmo, do Grupo Arnela de Carral e a Parranda Labradores (Lanzarote) e de América S.L.

CARRAL - FESTA DO PAN 4

ÚLTIMAS

A comunidade educativa do CEIP de Prácticas mobilízase para demandar unha reforma “urxente” do centro

A comunidade educativa do CEIP de Prácticas, na Coruña, mobilizouse este venres ás portas...

A Coruña e Oleiros reciben sendos premios nos Premios Cidades que Camiñan

Dúas delegacións dos Concellos da Coruña e Oleiros acodiron esta mañá de venres 17...

Sés quece o lanzamento do seu novo e honesto disco co sinxelo que lle dá nome: “Nadando na incerteza”

Xa se pode escoitar o primeiro sinxelo do nodo disco de Sés,"Nadando na incerteza"....

A Oreja de Van Gogh actuará na Coruña con Amaia Montero na súa nova xira ‘Tantas cosas que contar’

A Orella de Van Gogh confirmou a súa nova xira de concertos, que levará...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here