InicioSOCIEDADEA receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

A receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

Publicada o

Por editor

Este ano, a rapazada foi a gran protagonista da XXI Festa do Pan. Os talleres infantís foron unha das actividades máis agradecidas, permitindo que os máis pequenos aprendesen os pasos para elaborar esta delicia.

Carral continúa transmitindo así ás novas xeracións o seu secreto máis valioso: a fórmula para elaborar os seus afamados bolos.

As colas para participar nos talleres tamén se repetiron no punto de venda dos bocadillos cardiosaludables, feitos con pan de Carral, xamón serrano, tomate e aceite de oliva. Foron un total de 6.000 bocadillos vendidos ao longo da fin de semana.

Festa do Pan de Carral

A actividade na xornada inaugural da Festa do Pan, organizada polo Concello e a Asociación de Panadeiros, prolongouse duerante dous días, con especial protagonismo para a feira medieval, representacións de teatro por parte do alumnado do IES de Carral, espectáculos de zancudos e malabaristas e música a cargo do Grupo Ritmo, do Grupo Arnela de Carral e a Parranda Labradores (Lanzarote) e de América S.L.

CARRAL - FESTA DO PAN 4

ÚLTIMAS

O Dépor xa vai sendo “da” Coruña

Nova vitora da iniciativa “Aquí tamén se fala”. A mocidade do IES Rafael Dieste...

As crianzas dos Rosais e Monte Alto rematan o curso cun agasallo moi especial feito por persoas privadas de liberdade

Especial fin de curso para a rapazada dos CEIP Emilia Pardo Bazán e CEIP...

O Museo de Belas Artes acolle xa a mostra que reivindica todo o universo creativo de Díaz Pardo

Inaugurouse onte no Museo de Belas Artes da Coruña a mostra 'A barca de...

Interceptado ao volante en Arteixo sen carné e cuadriplicando a taxa de alcoholemia

A Garda Civil investiga a un condutor de 38 anos de idade como presunto autor de dous...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here