InicioBARRIOSCompartindo hamburguesas cos traballadores que reforman a súa rúa

Compartindo hamburguesas cos traballadores que reforman a súa rúa

Publicada o

Por editor

Singular iniciativa a do Restaurante Berek.et. O restaurante celebra un ano e quere celebralo dunha forma moi especial. Levan “sufrindo” durante varios meses (dende xuño) as obras da Rampa Matadoiro (e tamén do edificio contiguo), pero confían en que a peonalización da súa rúa permita poder gozar despois dunha vía sen coches moito máis agradecida.

A pesar das inevitables incomodidades foron días de convivencia e bo ambente cos traballadores da obra, así que os responsables do restaurante tivérono moi claro: toca brindar cos traballadores da empresa que está a executar a reforma e humanización esa rúa.

Así, este venres 27 de setembro, cando a xornada laboral destes conclúa, sobre as 17.30 horas, o equipo do restaurante servirá cócteles e hamburguesas á quincena de traballadores da empresa que está a remocicar ese espazo público. Tamén estarán convidados algúns dos seus veciños máis próximos, o persoal de “La Rampa Garaje”, a tenda de reparación de táboas de surf lindeiro, e “El Spot”, o quiosco de prensa, cafés de especialidade e artigos de surf que acaba de inaugurarse.

restaurante bereket_recurso-vistas horizontal red
As vistas dende o Bereket…

ÚLTIMAS

O Concello sacará a concurso o contrato para o novo Plan de Equipamentos Deportivos

No marco da folga de conserxes, pero sen facer referencia algunha, o Concello da...

Ollo, cortes en Alfonso Molina na saída cara á AP-9/Palavea este martes

As obras de remodelación da avenida Alfonso Molina, na cidade da Coruña, que realiza o Ministerio...

A Policía propón sancionar a 165 afeccionados polos altercados do Dépor-Málaga

A Policía elevou a un total de 165 afeccionados as propostas de sanción polos...

Renfe prestará servizo con 500 servizos de bus para facilitar a mobilidade polas obras na estación da Coruña

Renfe modificará o servizo e habilitará un plan alternativo de transporte por estrada con...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here