InicioSOCIEDADEA receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

A receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

Publicada o

Por editor

Este ano, a rapazada foi a gran protagonista da XXI Festa do Pan. Os talleres infantís foron unha das actividades máis agradecidas, permitindo que os máis pequenos aprendesen os pasos para elaborar esta delicia.

Carral continúa transmitindo así ás novas xeracións o seu secreto máis valioso: a fórmula para elaborar os seus afamados bolos.

As colas para participar nos talleres tamén se repetiron no punto de venda dos bocadillos cardiosaludables, feitos con pan de Carral, xamón serrano, tomate e aceite de oliva. Foron un total de 6.000 bocadillos vendidos ao longo da fin de semana.

Festa do Pan de Carral

A actividade na xornada inaugural da Festa do Pan, organizada polo Concello e a Asociación de Panadeiros, prolongouse duerante dous días, con especial protagonismo para a feira medieval, representacións de teatro por parte do alumnado do IES de Carral, espectáculos de zancudos e malabaristas e música a cargo do Grupo Ritmo, do Grupo Arnela de Carral e a Parranda Labradores (Lanzarote) e de América S.L.

CARRAL - FESTA DO PAN 4

ÚLTIMAS

Os dous senegaleses que trataron de salvar a Samuel Luiz, entre os galardoados cos Premios Solidarios do ONCE

Ibrahima Diack e Magatte NDiaye, os dous senegaleses que acudiron a tratar de salvar...

Pontón acusa a Rueda de “estafa” por anunciar como protexidas “vivendas de aluguer a 1.000 euros” en Xuxán

A portavoz nacional do BNG, Ana Pontón, cualificou de "estafa" que o PP na Xunta anuncie como...

O PP esixe explicacións sobre “gretas” na Mariña, que a rexedora vincula cunha zona “en obras”

O grupo municipal do PP no Concello da Coruña esixiu ao goberno local explicacións...

Estudios Abertos: Descubrindo o talento dos creadores herculinos

Bonita e enriquecedora volveu ser a xornada de Estudios Abertos desenvolta este sábado na...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here