InicioSOCIEDADEA receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

A receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

Publicada o

Por editor

Este ano, a rapazada foi a gran protagonista da XXI Festa do Pan. Os talleres infantís foron unha das actividades máis agradecidas, permitindo que os máis pequenos aprendesen os pasos para elaborar esta delicia.

Carral continúa transmitindo así ás novas xeracións o seu secreto máis valioso: a fórmula para elaborar os seus afamados bolos.

As colas para participar nos talleres tamén se repetiron no punto de venda dos bocadillos cardiosaludables, feitos con pan de Carral, xamón serrano, tomate e aceite de oliva. Foron un total de 6.000 bocadillos vendidos ao longo da fin de semana.

Festa do Pan de Carral

A actividade na xornada inaugural da Festa do Pan, organizada polo Concello e a Asociación de Panadeiros, prolongouse duerante dous días, con especial protagonismo para a feira medieval, representacións de teatro por parte do alumnado do IES de Carral, espectáculos de zancudos e malabaristas e música a cargo do Grupo Ritmo, do Grupo Arnela de Carral e a Parranda Labradores (Lanzarote) e de América S.L.

CARRAL - FESTA DO PAN 4

ÚLTIMAS

O Lembranza Rock dá unha lección de compromiso

Fermosa, emotiva e comprometida noite de sábado a vivida no Parque Europa. A Asociación...

O Monte Costa, en Culleredo, sofre un incendio forestal

Non libra a comarca da vaga de lumes que sofre Galicia. Un incendio forestal...

Lembrando os 100 anos do busto de Pondal nos Xardíns

O Circo de Artesáns organizou este pasado sábado unha homenaxe polo 100 aniversario do...

A Copa Galicia volve xuntar na Coruña aos 4 grandes do baloncesto galego

A Copa Galicia de Baloncesto volverá celebrarse na Coruña os días 5 e 6...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here