InicioSOCIEDADEA receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

A receita do pan de Carral pasa de xeración en xeración

Publicada o

Por editor

Este ano, a rapazada foi a gran protagonista da XXI Festa do Pan. Os talleres infantís foron unha das actividades máis agradecidas, permitindo que os máis pequenos aprendesen os pasos para elaborar esta delicia.

Carral continúa transmitindo así ás novas xeracións o seu secreto máis valioso: a fórmula para elaborar os seus afamados bolos.

As colas para participar nos talleres tamén se repetiron no punto de venda dos bocadillos cardiosaludables, feitos con pan de Carral, xamón serrano, tomate e aceite de oliva. Foron un total de 6.000 bocadillos vendidos ao longo da fin de semana.

Festa do Pan de Carral

A actividade na xornada inaugural da Festa do Pan, organizada polo Concello e a Asociación de Panadeiros, prolongouse duerante dous días, con especial protagonismo para a feira medieval, representacións de teatro por parte do alumnado do IES de Carral, espectáculos de zancudos e malabaristas e música a cargo do Grupo Ritmo, do Grupo Arnela de Carral e a Parranda Labradores (Lanzarote) e de América S.L.

CARRAL - FESTA DO PAN 4

ÚLTIMAS

O BNG tamén pregunta polo polémico concurso da Fundación Luís Seoane

Despois da denuncia realizada no Xornal da Coruña polo concurso dunha praza de directora...

Unha lembranza polo represaliado Ramón Maseda 

Continúa a cidade vivindo necesarias homenaxes a ilustres vítimas do franquismo. Esta semana xa...

ADACE cuestiona “a equidade do concurso e a confianza na gobernanza da Fundación Luís Seoane”

Trala denuncia realizada no Xornal da Coruña polo polémico concurso dunha praza de directora...

O Rosalía acolle un encontro galaico-portugués de teatro e literatura

O domingo 19 de outubro terá lugar a X Xornada da Sección de Literatura Dramática. VIII...

DEIXAR UN COMENTARIO

Please enter your comment!
Please enter your name here